Uw trapgat voor een betonnen vloer

Heeft u een betonnen vloer en wenst u een nieuwe trap te plaatsen? Dan is de kans groot dat er eerst een nieuw trapgat moet komen. Trap Direct maakt een trapgat in uw betonnen vloer in slechts twee dagen. Ontdek snel onze service.

Een partij voor al uw trapwerken

Wij zijn een aanspreekpunt voor al uw trapwerken. Trap Direct komt bij u een trapgat zagen en vervolgens installeren we de nieuwe trap. Daarnaast doen we ook een professionele inmeting en geven we u steeds het gepaste advies.

Maken van uw trapgat in betonnen vloer in slechts twee dagen

Wanneer er een nieuw trapgat nodig is, rekenen we erop dat dit in slechts twee dagen is afgerond. Eerst plaatsen we tijdelijk een ondersteuning onder uw vloer en vervolgens zagen we uw nieuwe trapgat. Het nieuwe gat wordt voorzien van een stalen balk, die dient om de verzwakte plekken te ondersteunen. Op het einde van de werken neemt uw trapinstallateur het bouwafval en puin weer weg.

Neem vandaag contact op voor uw nieuwe trap

Indien gewenst neemt uw installateur uw oude trap voor de werken weg. Dit bespaart u heel wat werk. Wilt u graag een nieuwe trap en heeft u een trapgat in uw betonnen vloer nodig? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar +31 416 65 08 70.