Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook bij aankoop van een nieuwe trap. De inrichting van uw huis weerspiegelt uw persoonlijkheid en de trap maakt onderdeel uit van dit interieur. Door het kiezen van de juiste stijl trap, kunt u uw persoonlijke stijl nog eens extra accentueren. 

Stijlvolle Maatwerk Trappen – Inspiratie & Persoonlijk advies

TrapDirect adviseert u graag bij het ontwerpen van een maatwerk trap die bij u past. Wij geven u graag persoonlijk advies bij het maken van keuzes met betrekking tot houtsoort, trapvorm, accessoires en behandeling van het hout. Hierbij staan zowel onze jarenlange ervaring als uw wensen centraal. Inspiratie in de vorm van een moodboard, een impressie van uw architect of foto’s van Pinterest zijn helpend bij het ontwerpen van uw unieke trap. 

Het Stap-voor-Stap Proces

TrapDirect werkt efficiënt en klantgericht. Dit geldt voor het eerste contact per mail tot ruim na plaatsing van de trap, wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft met betrekking tot onderhoud.  

Vanaf het moment dat u telefonisch of via e-mail een prijsindicatie aanvraagt, inventariseren we uw wensen voor de stijl van de nieuwe trap en dragen we ideeën aan. Tijdens een bezoek ter plaatse kunnen we aanvullende suggesties doen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw inrichting. TrapDirect denkt graag in oplossingen. 

De stijl van de nieuwe trap wordt goed zichtbaar in het 3d-ontwerp dat u na inmeten samen met de offerte ontvangt. Soms zijn dit meerdere ontwerpen, zodat u de verschillende stijlen goed met elkaar kunt vergelijken. Een bezoek aan onze showroom in Waalwijk geeft een nog beter beeld van de aangeboden trap. 

Na uw akkoord wordt de plaatsing van de nieuwe houten trap en van eventuele extra werken zoals het maken van het trapgat zo efficiënt mogelijk gepland en uitgevoerd. Goede communicatie is belangrijk! 

Kenmerkend voor Trappen in Stijl 

Ongeacht welke stijl trap u kiest, voor al onze trappen geldt het volgende: 

Maatwerk: Elke trap is maatwerk. Qua stijl èn qua maatvoering. 

Uniek ontwerp: Uw ideeën en onze suggesties vertalen zich naar een uniek trapontwerp. 

Duurzaamheid: We bieden mooie en duurzame alternatieven voor tropische hardhoutsoorten.

Ervaring sinds 1990: Trappen maken is een ambacht. Trappen ontwerpen is een kunst. TrapDirect begrijpt dit al 35 jaar.

10 Jaar Garantie: We bieden 10 jaar garantie op uw trapconstructie. Mocht er na deze periode iets zijn met de trap dan helpen we uiteraard ook.

    Maak Kennis met TrapDirect & Ontdek Welke Stijl bij U Past 

    Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die TrapDirect kan bieden? TrapDirect helpt u graag bij het kiezen van het juiste design. Vraag hier uw prijsindicatie aan! 

    Gerealiseerde trappen