Een trapgat in uw houten vloer

Voordat u een trap kunt plaatsen naar zolder, moet er vaak eerst een trapgat gemaakt worden in een houten of betonnen vloer. Een vaste zoldertrap is te groot om in het huidige vlizotrapgat geplaatst te worden en bovendien zit het vlizotrapgat meestal niet op de goede plaats. Wij bieden voor u de juiste oplossingen aan, vooraleer we de trap plaatsen.

Hoe maken we een trapgat?

Het maken van een trapgat in een houten vloer, wordt door Trap Montage gelijktijdig met het plaatsen van de nieuwe trap uitgevoerd. We verwijderen dan de huidige vlizotrap en zullen het oude vlizotrapgat dichten door middel van een houten plaat. Op de juiste locatie wordt het nieuwe trapgat in de houten vloer gezaagd en daar waar de raveling wordt onderbroken, plaatsen we een nieuwe houten balk om de stevigheid van de zoldervloer te verzekeren.

U kan het trapgat ook zelf maken

Indien gewenst is het mogelijk om het trapgat in de houten vloer zelf te maken. Vaak is het nieuwe trapgat al aanwezig wanneer wij ter plaatse komen voor het inmeten van de nieuwe trap. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak bij u ter plaatse te maken alvorens het nieuwe trapgat is gezaagd. Trap Direct ontwerpt dan eerst de nieuwe trap. Op basis van de daarvoor gewenste maten van de trap, volgt hieruit de maatvoering van het nieuwe trapgat. Deze wordt tijdig per mail verzonden, zodat het trapgat gereed kan zijn, voordat wij de nieuwe trap plaatsen. Vraag snel uw offerte aan.