Wanneer u de foto’s van deze keldertrap bekijkt, is het bijzondere videhekwerk toch wel het meest in het oog springend!

De eigenaresse van een webwinkel met showroom had een dergelijk hekwerk elders gezien en was hier specifiek naar op zoek. Daarnaast wenste ze een hardhouten trap waarvan de houtnerf zichtbaar zou blijven, dus niet dekkend afgelakt.

Vanwege bovenstaande wensen werd door de trappenadviseur van TrapDirect een gelamelleerd rubberwood trap aangeboden. Een mooie lichte hardhoutsoort welke door de verlijmende lamellen bovendien heel goed te gebruiken was voor dit hekwerk van vloer tot plafond. Daarbij komt dat het rubberwood dat gebruikt wordt, een restproduct vormt van de rubberindustrie en dus een duurzame keuze is. Ook dat sprak deze klant zeer aan.

Het als room divider dienstdoende hekwerk werd door het stelteam van TrapDirect gelijktijdig met de open trap geplaatst. Zowel de trap als het videhekwerk werden behandeld met een Monocoat Olie in de kleur White. Een soort whitewash welke in het hout trekt en dus zeer goed en langdurig beschermt.

De trap en dan met name het traphek is een echte eyecatcher in deze showroom. Een uitstekende keuze en een leuke samenwerking!