TrapDirect is voor veel aannemers de vaste trappenleverancier. Zo ook voor de aannemer die op dit project in Papendrecht een nieuwbouwwoning bouwde. Hij benaderde ons namens de klant voor het maken van een offerte en het inmeten van de beide nieuwe trappen.

Tijdens een eerste bezoek ter plaatse werden de ruwe maten opgenomen en op basis daarvan offreerden we beide trappen. De exacte maten werden tijdens een tweede inmeetmoment definitief ingemeten, nadat het stucwerk gereed was. Wanneer vantevoren bekend is wanneer definitief kan worden ingemeten, kunnen we op dat moment al een plaatsingsdatum voor de trap reserveren, enige tijd na de deze inmeting. Op deze manier blijven onze levertijden prettig kort!

In deze woning werd voor de onderste trap gekozen voor een gesloten trap met witte trapbomen en treden in gelamelleerd rubberwood. Door de bovenregel van het hekwerk en de muurleuningen in rubberwood uit te voeren en te kiezen voor platte spijlen krijgt de trap eenvoudig een klassieke uitstraling. De witgeschilderde onderdelen zijn in grenen uitgevoerd. Ook de stootborden van deze trap bleven wit en konden daarom in multiplex worden uitgevoerd. De onderzijde van de trap staat in deze woning in zicht. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de onderzijde van de trap net zo netjes afgewerkt is als de bovenzijde van de trap!

De zoldertrap is uitgevoerd als open trap en oogt daardoor iets ruimtelijker dan de onderste. Zoals op de foto’s te zien, lopen de hekwerken mooi door vanaf start van de onderste trap op de begane grond tot aan de vide op zolder. De beide trappen vormen samen één geheel.


Tijdens het gehele traject sprak TrapDirect niet rechtstreeks met de bewoners van het huis. De gehele communicatie zowel met betrekking tot het ontwerp als qua planning verliep via de aannemer. Doordat TrapDirect zorgt voor een gedetailleerd 3d ontwerp was voor de bewoners wel duidelijk hoe het eindresultaat er uit zou gaan zien. Een goede aannemer ontzorgt, en wij dragen daar graag ons steentje aan bij!