Een offerte met een 3D-ontwerp

Na een bezoek ter plaatse van een van onze adviseurs, ontvangt u een offerte. Deze bevat een 3D-ontwerp van de gemeten trap of trappen. Zo krijgt u een goed beeld van de uiteindelijke trap, waarbij behalve de trap ook de aanwezige wanden en eventuele ramen staan ingetekend. In de offerte bekijkt u ook alle onderdelen van de trap afzonderlijk, waardoor u een goed overzicht krijgt.

3D-modellen voor meerdere trappen

Wanneer we meerdere trappen boven elkaar moeten plaatsen, kan u duidelijk in het 3D-ontwerp zien hoe de trappen ten opzichte van elkaar staan. Ook wordt duidelijk weergegeven hoe de hekwerken op de trapbomen en de vide in elkaar over lopen en waar we hulpspillen zullen plaatsen.

We geven altijd het juiste advies

Wanneer u zelf het trapgat wenst te maken, sturen we u op voorhand ook een tekening van het bovenaanzicht door. Daarnaast ontvangt u advies voor de maten van het nieuwe trapgat en advies met betrekking tot de werken die vooraf dienen uitgevoerd te worden. Hierbij kan het onder andere gaan over het verplaatsen van de verwarmingsketel, verwijderen van plafonds en eventueel wanden.

Na de goedkeuring van het ontwerp wordt de trap geplaatst

Zijn de offerte en het 3D-ontwerp naar wens? We vervaardigen zelf uw trap en vervolgens komen we op de afgesproken leverdatum langs om de trap te installeren. De trap wordt in losse onderdelen naar binnen gebracht en op de juiste verdieping in elkaar gezet, gemonteerd en bevestigd. Maak vandaag nog een afspraak voor uw nieuwe trap.