Onze monteurs plaatsen uw trap

Trap Direct produceert trappen voor verschillende bekende merken. Al deze trappen worden door ons ervaren team van trappenstellers bij u thuis gemonteerd. We leveren en monteren de trap die bij u past.

Trappen op maat van uw project

Trap Direct legt zich toe op het produceren van stukswerk trappen. We leveren en monteren de trappen voor particulieren en hun renovatie- of nieuwbouwproject. De trap wordt altijd in losse onderdelen binnengebracht en ter plaatse in elkaar gezet. Onze monteurs passen zich aan aan uw situatie en noden. In één dag verwijderen we de oude trap en plaatsen we de nieuwe. Uiteraard kan u er ook voor kiezen om de werken zelf uit te voeren, dan leveren wij een bouwpakket trap op maat.

We voeren alle werkzaamheden uit

Trap Montage verzorgt in opdracht van Trap Direct het plaatsen van de nieuwe trap of trappen en andere werkzaamheden. Zo kunnen de monteurs ook het zagen van een trapgat in een houten verdiepingsvloer verzorgen, kunnen ze een trapgat in een betonnen vloer plaatsen of een trapkast plaatsen. Voor de plaatsing van uw trap komen we steeds langs om een professionele inmeting uit te voeren. Vragen over de montage van uw trap? Neem dan snel contact met ons op.