Inmeting is van groot belang

Vooraleer u een trap laat plaatsen, is het belangrijk om een inmeting te laten uitvoeren. Hiermee verzekeren we dat de gewenste trap geplaatst kan worden. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste ontmoeting.

 Afspraak op locatie voor de inmeting

Wanneer u een trap wil plaatsen, komen we eerst op de locatie langs. Dan bepalen we samen met u waar de trap komt te staan en hoe we de werken zullen aanpakken. U kunt kiezen voor een rechte trap of een trap met één of meerdere draaien. We garanderen dat we een trap vinden, die bij uw project past.

We maken een 3D-inmeting voor uw trap

Alle trappen die wij plaatsen, worden door één van onze adviseurs professioneel ingemeten. Hierbij maken we gebruik van zeer geavanceerde apparatuur, waarbij de ruimte waar de trap geplaatst dient te worden volledig digitaal wordt gemeten. De verworven gegevens worden vervolgens in een ontwerpprogramma ingevoerd en daarna wordt de trap ontworpen. In dit plan nemen we elk detail mee, zoals schuine muren en afwijkende hoogtes.

Een trap op maat

Alle trappen worden volgens afspraak professioneel geïnstalleerd door de monteurs van Trap Montage. De professionele inmeting van de trap en het professionele advies dat u van Trap Direct ontvangt, zorgen voor de trap van uw dromen. Maak snel een eerste afspraak.