Professioneel advies voor de installatie van uw trap

We vinden het geven van een eerlijk en professioneel advies zeer belangrijk. Daarom nemen we steeds uitgebreid de tijd om tijdens ons eerste bezoek duidelijk uw wensen op te tekenen en leggen we uit wat de volgende stappen zullen zijn.

Voorbereidende werkzaamheden voor de plaatsing

Trap Direct geeft u professioneel advies met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden. Ook voor de werken die vooraf aan de plaatsing van de trap uitgevoerd dienen te worden zoals bijvoorbeeld het vergroten of verplaatsen van een trapgat, het verhangen van de cv-ketel of het verwijderen van kasten en muren.

Samen kiezen we de juiste houtsoort

De houtsoort van uw trap bepaalt meteen de uitstraling ervan. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en is daardoor juist wel of juist niet geschikt voor uw woning. Trap Direct voorziet u van professioneel advies en gaat met u alle mogelijkheden na, zodat u steeds de juiste beslissing neemt.

 Verschillende trapmodellen

Er zijn verschillende trapmodellen mogelijk. Alles hangt natuurlijk af van de beschikbare ruimte. Kiest u voor een open of een gesloten trap? Wij meten alles op en maken een 3D-ontwerp. U kunt op die manier verschillende versies uitwerken en vervolgens uw keuze maken. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste ontmoeting.